; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson

Pattinson: Scenele de sex din „Amurg” sunt ridicole

24 October 2012

Starul britanic spune că scena de sex dintre Edward Cullen şi Bella Swan i-a ridicat probleme la filmările pentru „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II', filmul care ajunge în cinematografele româneşti pe 16 noiembrie.

Deşi Robert Pattinson (26 de ani) şi Kristen Stewart (22 de ani) se iubesc în viaţa reală, lor le-a fost dificil să filmeze scena de sex din „Zori de Zi – Partea II', ultimul titlu din „Saga Amurg'.

„Şi scena de sex din filmul ăsta este destul de ridicolă. Atunci când filmezi ceva care poate fi vizionat cu acordul părinţilor, încerci să te gândeşti la lucruri care ar spori sexualitatea.

Ar trebui să fie cel mai incredibil sex între vampiri pe care l-ai făcut vreodată. Încerci să dai impresia că eşti în extaz. Nu prea cred că feţele bărbaţilor au fost făcute pentru asta', a glumit Robert Pattinson.

Filmările pentru „Saga Amurg' s-au realizat în perioada noiembrie 2010 – aprilie 2011, iar actorii au fost rechemaţi pe platouri în primăvara acestui an.

Starul britanic spune că îi lipsesc colegi din „Saga Amurg', în special Kellan Lutz:

„Eram foarte apropiat de Kellan… Jackson (n.r. – Rathbone) are un copil acum. Kellan este mereu în Coreea şi filmează în locuri bizare'.

Robert Pattinson s-a împăcat de curând cu Kristen Stewart, care l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders (41 de ani) acum câteva luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare