; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson: Presa mă face să par un idiot

25 July 2012

Actorul britanic se plânge că presa inventează prea multe poveşti despre el, astfel încât nimeni nu mai ştie care este adevărul, anunţă digitalspy.co.uk.

Robert Pattinson (26 de ani) a fost deranjat în special de revista „c', care a scris că îşi planifică nunta cu Kristen Stewart (22 de ani).

„Era o revistă care spunea că mă căsătoresc. Nimeni nu mai ştie care este adevărul. Chiar şi mama mea m-a sunat ca să mă întrebe dacă este adevărat.

Încerci să fii cât mai clar în interviuri, dar ştii că nimeni nu te va băga în seamă dacă nu spui ceva stupid, care te va face să pari un idiot. Iar dacă nu spui ceva stupid, cineva va inventa oricum ceva despre tine', se plânge Robert Pattinson.

Actorul a mai spus că îşi alege prietenii cu grijă de când a devenit faimos: „Cercul meu de prieteni s-a micşorat rapid. Îmi place să fiu parazitul, nu invers',

Starul din „Saga Amurg' (ultimul film al francizei cu vampiri, „Zori de Zi – Partea II', are premiera pe 16 noiembrie) spunea că i-ar plăcea să-l interpreteze pe James Bond la un moment dat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare