; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pattinson: „Mi-e teamă că nu pot fugi de trecut”

21 August 2012
Robert Pattinson nu a trecut încă peste deziluzia provocată de fosta sa iubită, Kristen Stewart. Deși încearcă să depășească momentul, actorul din „Amurg' a recunoscut că se teme că nu va putea uita niciodată ce i s-a întâmplat, scrie hollywoodlife.com.
„Nu poți fugi de propriul trecut', a spus Robert în timpul unui interviu acordat celor de la Fox News.
Actorul de 26 de ani a lăsat să se înțeleagă că îi va fi greu să joace și în altceva decât seria „Amurg', cu atât mai mult cu cât imaginea lui e legată de cea a lui Kristen.
Leonardo DiCaprio i-a oferit ajutorul

Prin intermediul prietenei lor comune Reese Witherspoon, Leonardo DiCaprio l-a invitat pe Robert Pattinson să plece împreună într-o călătorie. Tot Leo (37) i-a spus lui Robert (26) că, dacă are nevoie de ajutor, îi stă la dispoziție în orice moment.

„Leo a fost un model pentru Rob timp de ani buni, iar Rob a fost luat prin surprindere atunci când Leo l-a sunat. DiCaprio l-a invitat pe Robert să vină cu el în Puerto Rico, unde va fi organizată o petrecere în cinstea filmului pe care el îl produce, „Runner Runner', a spus o sursă citată de site-ul Showbiz Spy.

Se pare că starul din „Titanic' vrea să îl protejeze pe mai tânărul Pattinson.

„Leo a fost atent la modul în care Robert și-a dezvoltat cariera pentru că lumea începuse să îl numească pe acesta „următorul Leonardo DiCaprio', a mai spus sursa.

Relaţia dintre Kristen Stewart şi Robert Pattinson, interpreţii rolurilor principale din saga „Amurg', a fost zguduită de dezvăluirea că prima a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul filmului „Snow White and the Huntsman'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare