; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson

Robert își face griji pentru Kristen, dar nu o iartă

09 August 2012

Robert Pattinson își face griji pentru Kristen Stewart cu toate că încă nu s-a hotărât să o vadă. Starul din „Amurg' continuă să fie marcat de vestea că i s-au pus coarne, scrie femalefirst.co.uk.

„Rob încă nu s-a hotărât ce va face. A vorbit cu Kristen la telefon zilnic, dar nu s-au întâlnit. El e îngrijorat cu privire la stresul care o afectează și o întreabă constant cum se simte. Rob i-a explicat însă lui Kristen că nu e gata să audă niciun fel de explicații cu privire la ce s-a întâmplat (între ea și Rupert Sanders)', a spus o sursă.

Conform aceleiași surse, Pattinson își dă seama că și Kristen trece printr-o perioadă grea, la fel ca el, dar nu e sigur nici că vrea să o vadă, nici să o ierte.

„Kristen i-a spus că nu se așteaptă să fie iertată și că nici măcar nu ar merita asta', a spus persoana apropiată celor două staruri.

Între timp, prietenul lui Robert, Tom Sturridge, vrea ca actorul să vină să locuiască în Londra. „Tom și Sienna (prietena lui) au fost alături de Robert. Ei sunt de părere că ar trebui să evadeze din Hollywood', a declarat o altă sursă, citată de această dată de publicația Closer.

La sfârșitul lui iulie, relaţia dintre Kristen Stewart şi Robert Pattinson, interpreţii rolurilor principale din saga „Amurg', a fost zguduită de dezvăluirea că prima a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders. La scurt timp după aceea, Pattinson a hotărât, conform unor surse citate de publicația „People', să o părăsească pe Stewart.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare