; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson îşi doreşte propria religie

30 June 2010

Starul din „The Twilight Saga' a declarat pentru ediţia nemţească a revistei „Glamour', citată de femalefirst.co.uk, că pe lista lucrurilor pe care îşi doreşte să le facă se numără şi crearea propriei sale religii.

„Vreau în mod clar să înregistrez un album, să regizez un film şi să îmi pornesc propria religie,' a declarat Robert Pattinson.

Mai în glumă sau poate în serios, Pattinson a spus că unul dintre motivele pentru care îşi doreşte înfiinţarea unui nou cult este acela că nu ar mai trebui să plătească atatea taxe.

Actorul în vârstă de 24 de ani a răspuns supoziţiilor că autoarea Stephanie Meyer ascunde învăţături şi filozofii mormone în cărţile sale cu vampiri, în special în volumul „Braking Dawn' în care Bella decide să păstreze un copil chiar dacă acest lucru îi ameninţă viaţa.

„Cred că oamenii inventează toate aceste referinţe la mormoni doar ca să poată publica articole despre „Twilight' în publicaţii respectabile. Chia şi Stephanie a spus că nu au nicio legătură. Este bazat pe un vis.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare