; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson

Pattinson: Despărțirile sunt precum sfârșitul lumii

14 August 2012

Robert Pattinson crede că a te despărți de cineva poate fi asemănat cu sfârșitul lumii. Actorul a apărut pentru prima dată în public de la declanșarea scandalului în care protagonistă a fost iubita lui, Kristen Stewart. În emisiunea „The Daily Show', de luni, 13 august, starul din „Amurg' le-a mulțumit fanilor pentru că i-au fost alături, scrie femalefirst.co.uk.

Pattinson nu a vrut ca subiectul principal al interviului să fie recentul scandal, dar a declarat totuși că orice tânăr care trece printr-o despărțire simte că pentru el a venit sfârșitul lumii.

După ce a înregistrat interviul, Robert a participat la premiera din New York a filmului „Cosmopolis'.

Despre Robert Pattinson s-a scris că a fost pur și simplu devastat când a aflat că a fost înșelat. Atât Kristen Stewart, cât și regizorul Rupert Sanders și-au cerut scuze public. Cu toate acestea, soția lui Sanders, modelul britanic Liberty Ross, s-a hotărât să angajeze un avocat care să se ocupe de divorț și urmează să se mute înapoi în Marea Britanie.

Conform The People, Liberty vrea să își ducă ambii copii (Skyla, 7 ani, și Tennyson, 5 ani) înapoi în Marea Britanie, de unde a plecat numai pentru a-i fi alături soțului său.

„Ea nu are legături puternice cu Statele Unite și nici nu vrea să rămână aici. E foarte clar pentru ea că vrea să se mute împreună cu cei mici în Anglia', a spus o sursă.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare