; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson Suki Waterhouse new couple alert

Robert Pattinson are o idilă cu Suki Waterhouse

03 August 2018

De anul trecut, de când s-a despărţit de cântăreaţa FKA Twigs după 3 ani de relaţie, starul francizei Amurg' nu s-a mai implicat în ceva serios. După ce s-a scris că s-ar fi împăcat cu Kristen Stewart, de curând actorul în vârstă de 32 de ani a fost văzut în compania lui Suki Waterhouse (26 de ani), model şi actriţă din Marea Britanie, fosta iubită a lui Bradley Cooper, dar şi a lui Diego Luna.

Robert şi Suki au ieşit împreună prin Londra, au fost la un eveniment, au băut, s-au distrat, iar seara au fost surprinşi pe stradă în ipostaze romantice. Robert şi Suki s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat de mai multe ori', a spus o sursă, citată de femalefirst.co.uk. Aceleaşi surse susţin că între cei doi nu este nimic serios şi că, deocamdată, îşi doresc să trăiască doar prezentul cât mai intens.

Robert Pattinson filmează în prezent pentru drama The King', alături de Timothée Chalamet, şi mai are în agendă încă 3 pelicule aflate în faza de pre-productie, The Devil All the Time', The Souvenir: Part II' şi Waiting for the Barbarians'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare