; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pattinson ar renunţa la haine pentru iubire

25 March 2011

Actorul britanic (24 de ani), starul francizei „Amurg', a mărturisit că ar renunţa la cea mai de preţ posesiune pentru dragoste, şi anume la… garderoba sa!

Potrivit FemaleFirst.co.uk, Pattinson nu are prea multe de sacrificat când vine vorba de iubire, dar ar fi pregătit să renunţe la hainele sale. „Nu cred că mi-aş ucide întreaga familie sau ceva de genul ăsta. Ar fi un pic cam mult. Dar aş renunţa la haine. Cred că asta-i tot ce am', a spus el.

„Mi-aş lăsa valiza într-o cameră de hotel pentru a fugi cu cineva', a adăugat Robert, care are o relaţie cu colega sa din saga „Amurg', Kristen Stewart.

Pattinson a mai dezvăluit că e obsedat şi de telefonul său (un smartphone) şi că s-ar putea juca ore întregi cu el, deoarece îi distrage atenţia de la ritmul frenetic al vieţii sale.

Încerc să mă uit la filme, dar nu pot să mă concentrez prea mult. M-aş uita la 20 de minute dintr-un film, apoi m-aş juca un joc de pe telefonul meu care se numeşte «Fall Down». Nu implică niciun fel de efort intelectual, dar pot să stau şi să-l joc şi 16 ore!', a explicat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare