; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson a primit mii de scobitori de la fani

15 June 2012

Starul britanic s-a lasat recent de fumat şi mestecă scobitori pentru a uita de dependenţă de nicotină, relatează femalefirst.co.uk.

„Am renunţat la fumat şi nici nu mi-am dat seama că am spus ceva despre asta. De atunci mestec tot timpul socbitori. Cineva a observat asta la Cannes, iar în zilele următoare, la Lisabona, apoi în Paris şi Berlin, erau zeci de oameni pe covorul roşu care îmi dădeau scobitori. Mii de scobitori', spunea Robert Pattinson (26 de ani).

Actorul se bucură de atenţia fanilor şi chiar a scos o admiratoare din Spania la cină.

„Îl interpretam pe Salvador Daili şi era o fată care m-a aşteptat în faţa apartamentului timp de trei săptămâni. Într-o zi eram foarte plictisit şi i-am spus: <>.

Părinţii ei aveau un restaurant, m-a dus acolo şi m-am plâns de toate lucrurile din viaţa mea timp de două ore, apoi mi-a dat nota de plată şi n-a mai venit niciodată în faţa apartamentului meu', îşi aminteşte Robert Pattinson.

Robert Pattinson îl interpretează pentru ultima dată pe vampirul Edward Cullen în „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II', filmul care are premiera pe 16 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare