; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson

Robert Pattinson a ieşit din ascunzătoare

06 August 2012

Robert Pattinson a fost văzut pentru prima oară în public, vinerea trecută, după ce a stat mai multe zile ascuns în vila colegei sale de breaslă, Reese Whiterspoon. Starul din “Amurg” a fost descris ca având o stare de spirit bună, câtuşi de puţin deprimat din cauza despărţirii de Kristen Stewart, scrie Daily Mail.

Robert nu a ieşit singur în oraş, ci împreună cu mai mulţi prieteni care au decis că trebuie să îi fie aproape. Tot amicii săi l-au convins să meargă la un club de  muzică country.

“Mi s-a spus că Robert Pattinson a fost aici alături de prietenii lui. Părea a fi binedispus. Nu am lucrat noaptea aia, aşa că nu l-am văzut personal, dar alţii au avut ocazia”, a spus un angajat al clubului.

Patronul clubului a scris pe Twitter despre prezenţa lui Robert Pattinson în localul său şi a spus că starul nu s-a îmbătat.

În tot acest timp, Kristen plânge non stop

În timp ce Robert Pattinson pare să îşi revină din şocul veştii că i s-au pus coarne, despre iubita lui se ştie că locuieşte acum alături de producătorul Giovanni Agnelli. El ar fi cel în faţa căruia Kristen plânge cât e ziua de lungă de când s-a despărţit de Robert.

Se zvoneşte însă că Pattinson l-ar fi acuzat pe Agnelli că are o aventură cu cea care i-a fost iubită.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare