Homepage  / Televiziune

Robert Niță, eliminat de la Survivor România 2022. „Încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă”

Robert Niță, eliminat de la Survivor România 2022. „Încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă”
8

de Roxana Mirea,

Jocul de recompensă din ediția de aseară, 1 februarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV, a fost câștigat de Faimoși, însă bucuria lor nu a putut să fie completă având în vedere că un membru al echipei lor a părăsit competiția. În Consiliul de eliminare, Daniel Pavel a anunțat că Robert Niță este eliminat de la Survivor România 2022.

Robert Niță, eliminat de la Survivor România 2022

A fost o ediție plină de adrenalină și emoții. Faimoșii s-au bucurat de premiul câștigat în urma jocului de recompensă, însă au fost nevoiți să își ia la revedere de la unul dintre colegii lor. Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles s-au aflat în pericol de eliminare. Publicul a decis, iar Daniel Pavel a anunțat că Robert Niță este eliminat de la Survivor România 2022, de la Pro TV.

Robert Niță a ajuns în pericol de eliminare în urma votului colectiv al echipei lui, iar motivul principal a fost reprezentat de faptul că Faimosul nu mai putea intra pe traseele sportive din cauză că era accidentat.

„Concurentul pentru care Survivor România se termină este Robert Niță. Robert, Survivor România 2022 se oprește pentru tine în această seară”, a spus Daniel Pavel.

Robert-Nita-eliminat-de-la-Survivor-Romania-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reacția lui Robert Niță, după eliminarea de la Survivor 2022

Robert Niță a declarat că Survivor încetase deja să mai fie o competiție sportivă pentru el, având în vedere starea lui de sănătate. Totuși, el consideră că și aceasta a fost o modalitate de a-și testa limitele, chiar dacă nu se aștepta să părăsească competiția din Republica Dominicană atât de devreme.

„Așa cum am spus și mai devreme, lăsând la o parte discuțiile care au fost poate pe undeva normale sau poate nu în cadrul unei echipe, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie pentru mine o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp, dar poate și asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă.

Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem”, a declarat Robert Niță, după ce a aflat că este eliminate de la Survivor România 2022.

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton