Homepage  / Vedete româneşti

Robert Moscalu, concentrare maximă la „Survivor All Stars”, în săptămâna finală. „Acum greul a devenit ușor”. EXCLUSIV

Robert Moscalu, concentrare maximă la „Survivor All Stars”, în săptămâna finală. „Acum greul a devenit ușor”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Determinat, calculat și, în același timp, cu o viteză ieșită din comun care i-a adus și porecla Sonic, Robert Moscalu este unul dintre cei cinci concurenți rămași în săptămâna finală la „Survivor All Stars”. Cât de pregătit este pentru ultimele zile cu adrenalină peste limite?

Robert Moscalu, „Sonic”, se află printre cei rămași în săptămâna finală de la „Survivor All Stars” și care aspiră la titlul suprem și la marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Finala show-ului se va difuza în direct pe 30 mai la Pro TV, iar Robert este gata de luptă.

Aflăm mai multe detalii chiar de la Robert Moscalu!

Dacă ai face o scurtă retrospectivă a ultimelor luni petrecute în Republica Dominicană, care au fost momentele în care ai fost cel mai bun?

Cel mai important moment de la „Survivor” și cel care mi a dovedit ca pot fi cel mai bun a fost prima ștafetă, acel meci mi-a arătat că pot, că merit și că trebuie să fiu cel mai bun, iar ce a urmat știe o țară întreagă. S-a dezlanțuit adevărtul sonic, un concurent de temut.

Dar cele în care ai simțit că cedezi? Și cum ai trecut peste ele?

Au fost momente la început, adică in primele două săptămâni, în care nu știam dacă pot face față la tot acest „all stars”, dar am strâns din dinți, am avut oameni să-mi dea încredere în mine, iar ce a urmat a fost de la sine.

Ai crezut de la început că vei ajunge în săptămâna finală?

Nu pot spune că am avut o siguranță pe mine, că pot face față la tot, dar să și ajung în săptămâna finală… dar, uite că am ajuns, am dovedit și o să dovedesc.

Ce ți-a lipsit cel mai mult în această perioadă?

Doar familia.

Cine a fost / este concurentul de care te temi cel mai tare?

⁠La început am știut că o să fie foarte greu, dar teamă… niciodată, iar acum greul a devenit ușor.

robert-moscalu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Care crezi că este atuul tău?

Simplitatea, nebunia de care dau dovadă pe traseu și, bineînțeles, spectacolul pe care îl fac cu ajutorul vitezei și sonicității pe care o am.

Și ce planuri ai după încheierea acestui show?

Să mă dezvolt mai mult pe toate planurile și să încerc să mă obișnuiesc că „Survivor” este doar o etapă din viața mea, deoarece sezonul meu a fost o etapă pe care nu am terminat-o și mi-a produs mai multe răni.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton