Homepage  / Televiziune

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor All Stars. „Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni”

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor All Stars. „Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni”
12

de Roxana Mirea,

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția de marti, 28 mai 2024, difuzată la Pro TV. Concurentul a izbucnit în lacrimi după ce a fost nevoit să se dueleze chiar cu bunul său prieten. Robert a avut un discurs emoționant înainte ca Daniel Pavel să îi stingă flacăra.  

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor All Stars 

A început săptămâna finalei la Survivor All Stars, iar concurenții s-au luptat pentru un loc în semifinală. Primul concurent care s-a calificat aseară, 28 mai 2024, în semifinala show-ului de la Pro TV a fost Zanni.

„Toți au fost buni, există mai multe podiumuri la Survivor, e podiumul îndemânării și podiumul vitezei, acesta este un traseu la care ai nevoie de amândouă, numai că traseul contează un pic mai puțin decât finalizarea…Sorin și Iancu”, a spus Zanni. 

Ulterior, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu i s-au alăturat lui Zanni, iar Sorin Pușcașu și Robert Moscalu au intrat la duel pentru ultimul loc în semifinală. Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie în carul competiției Survivor All Stars, lucru care a făcut duelul și mai dificil. Câștigător a fost Sorin, iar Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor All Stars. 

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor All Stars  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

E greu, e foarte greu. Am simțit greutatea asta și la Delea. La Delea am plâns, cu el nu pot să plâng. E foarte ciudat. Am o conexiune foarte putrnică cu el, ne-am distrat foarte mult. Mă bucur că nu-mi vine să plâng pentru că cu el doar am râs. Au fost doar momente frumoase. Ne-am certat, și apoi într-un minut ne-am împăcat. Cred că am avut cele mai frumoase momente la Survivor alături de el. E greu pentru că mă bucur pentru mine, dar în același timp nu pot să mă bucur”, a declarat Sorin, după ce a câștigat duelul împotriva prietenului său.  

Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni. Sper ca cel mai bun să câștige, cel mai puternic din toate punctele de vedere, nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și aștept să ne distrăm după ce ieșim, până la nunta lui Iancu”, a spus Robert Moscalu, după ce a fost eliminat. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton