; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert knepper

Robert Knepper vine în premieră în România, la East European Comic Con

09 March 2015

Cunoscut pentru rolurile sale din “Prison Break”, “Hitman”, “Curierul 3” şi “Jocurile Foamei: Revolta, partea 1”, actorul va veni în premieră în România, la cea de-a treia ediţie a East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

robert knepper

Robert Knepper completează tabloul actorilor internationali de calibru alături de Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones) și Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural).

Robert Knepper este bine cunoscut pentru rolul lui Theodore T-Bag' Bagwell în serialul de succes Prison Break' – considerat adesea cel mai malefic antagonist prezent vreodata într-un serial TV – , dar și pentru personajele interpretate în filme precum Good Night and Good Luck' (alături de George Clooney, Robert Downey jr și Jeff Daniels), Hitman' și Transporter 3'. Un alt serial de succes asupra căruia Knepper și-a pus amprenta a fost Heroes' cu rolul antagonistului Samuel Sullivan. Pe marile ecrane, cel mai recent rol este cel al lui Antonius din Jocurile Foamei: Revolta, partea 1', actorul urmând să apară și în cea de-a doua parte a peliculei ce va fi lansată în noiembrie 2015. Robert a apărut ca și guest star în seriale ca Breakout Kings', The Blacklist' sau Criminal Minds'.

Pasiunea pentru actorie s-a născut undeva în copilărie, în perioada în care o însoțea pe mama sa în culisele teatrului local unde aceasta avea în grijă recuzita pentru spectacole. Robert a început să se implice mai mult în lumea teatrului, luând parte la producții locale. Mai târziu, a ales să studieze arta dramaturgică la Universitatea din Northwestern.

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment, ci reprezintă un spațiu de interacțiune între fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actori internaționali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare