Homepage  / Vedete străine

Robert Downey Jr, la un pas de a deveni cel mai bine plătit actor al tuturor timpurilor. Ce salariu primește pentru rolul lui Doctor Doom

Robert Downey Jr, la un pas de a deveni cel mai bine plătit actor al tuturor timpurilor. Ce salariu primește pentru rolul lui Doctor Doom
12

de Cristina Țapu,

Robert Downey Jr, în vârstă de 59 de ani, a dat lovitura și este pe cale să devină cel mai bine plătit actor de film din toate timpurile. Iată ce rol îi va aduce în conturi o sumă la care mulți dintre colegii săi de breaslă nu ar putea decât să viseze!

Robert Downey Jr, la un pas de a deveni cel mai bine plătit actor al tuturor timpurilor

Robert Downey Jr. este pe cale să devină cel mai bine plătit actor de film din istorie, după ce următorul său rol îi va aduce un câștig „semnificativ” de 62 de milioane de lire sterline. Anunțul făcut pe 5 august a dezvăluit că actorul de 59 de ani va reveni surprinzător în Universul Marvel. De această dată, însă, nu va relua rolul celebru al lui Iron Man, ci îl va interpreta pe Doctor Doom din Fantastic Four în două noi filme marca Avengers.

Starul filmului „Oppenheimer” și câștigătorul premiului Oscar va primi un salariu de peste 62 de milioane de lire sterline, plus plăți adiționale bazate pe veniturile generate de box office.

Los Angeles Premiere Of HBO Original Limited Series ”The Sympathizer”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Contractul lui Downey Jr. include numeroase avantaje, precum călătorii cu avionul privat, securitate personală și un „camping de rulote” exclusivist.

Prin acest nou rol, actorul va depăși salariile altor vedete renumite, cum ar fi Bruce Willis în „The Sixth Sense”, Tom Cruise în reboot-ul „Top Gun” și Will Smith în „Men in Black 3”, devenind astfel cea mai bine plătită vedetă de cinema din toate timpurile.

Downey Jr. este deja cel mai bine plătit membru al Universului Cinematografic Marvel, având câștiguri de 400 de milioane de lire sterline din rolul lui Tony Stark/Iron Man, în patru filme Avengers, trei filme solo cu Iron Man și cameo-uri în „The Incredible Hulk”, „Captain America: Civil War” și „Spider-Man: Homecoming”.

Filmele din franciza Marvel le-au adus studiourilor distribuitoare, Disney, încasări de 30 de miliarde de dolari (23,3 miliarde de lire sterline), fiind prima franciză atât de rentabilă, dar profiturile au scăzut în ultimii ani.

Cu toate acestea, recenta lansare a filmului „Deadpool & Wolverine”, cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în rolurile principale, pe 26 iulie (inclusiv în cinematografele din România), pare să indice șansa unei potențiale renașteri financiare pentru studiouri. Filmul a câștigat 96 de milioane de dolari în ziua lansării, așadar sunt toate șansele ca acesta să înregistreze câștiguri fabuloase.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton