; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Downey Jr. îmbracă din nou costumul lui Iron Man

26 April 2010

Păstrând tonul din prima parte, „Iron Man – Omul de oţel 2', are un protagonist la fel de eroic, dar chinuit de bătrâneţe, alcool şi o inimă frântă.

Când faci o continuare la un film care a avut un succes neaşteptat la box-office (primul „Om de oţel' a adunat peste 585 de milioane de dolari), trebuie să ştii cât să păstrezi din elementele care au mers de prima dată şi cum să le echilibrezi cu noutăţile.

În acest caz, echipa din spatele acestei pelicule ne garantează că ne vom delecta cu acelaşi simţ al umorului, dar mai multă acţiune şi mai multe personaje.

Acum că toată lumea ştie cine e Omul de oţel, Tony Stark (Robert Downey Jr.) trebuie să reziste presiunilor venite din partea armatei şi rivalilor corporatişti, care vor robotul, din partea noii lui partenere de afaceri – Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) – a cărei inimă pare a o pierde şi din partea unui rival de temut – Ivan Vanko/Whiplash (Mickey Rourke) – un rusnac supărat foc.

În alte roluri: aliatul eroului oţelit – colonelul James Rhodes/War Machine (Don Cheadle), noua asistentă a lui Stark (Scarlett Johansson) – care se dovedeşte a fi atrăgătoarea spioană Black Widow şi Nick Fury (Samuel L. Jackson, care a semnat un contract pentru nouă filme cu Marvel) – un general care ştie multe despre supereroi.

Citiţi varianta integrală a articolului în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare