; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. dărâmă recorduri la Hollywood

16 May 2013

Starul din “The Avengers” e pe cale să devină cel mai bine plătit actor din istoria Cetăţii Filmului. Acest lucru depinde însă de decizia producătorilor francizei mai sus numite. Ei trebuie să decidă dacă Downey Jr. merită sau nu să primească un onorariu record pentru a juca rolul lui Tony Stark în următoarele două filme ale seriei.

Artistul în vârstă de 48 de ani a jucat rolul super-eroului Iron Man, alias Tony Stark, în trilogia “Iron Man” şi în primul film “The Avengers” şi, dacă producătorii acestei serii vor accepta, atunci Robert Downey Jr. primi 100 de milioane de dolari, pe lângă procentul de 7% din încasările mondiale pentru filmele în care joacă, relatează contactmusic.com.

Agentul starului american se va întâlni în săptămânile viitoare cu directorii companiei Marvel pentru a negocia acest contract.

Robert Downey Jr. a dezvăluit recent că directorii Marvel Studios au fost jenaţi după ce el a confirmat în public că a primit un onorariu de 50 milioane de dolari pentru primul film din seria “The Avengers”.

“Nu-i aşa că e o adevărată nebunie? Ei sunt atât de supăraţi! Nici mie nu-mi vine să cred. Eu sunt ceea ce se numeşte «un cost strategic»”, a spus Downey Jr. pentru revista GQ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare