; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert De Niro

Robert De Niro va fi antrenor de box în filmul “Hands Of Stone”

09 April 2013

Robert De Niro s-a alăturat distribuţiei din “Hand of Stone”, film care va prezenta povestea vieţii şi carierei pugilistului panamez Roberto Duran. După ce a devenit faimos datorită rolului din “Raging Bull” (singurul rol care i-a adus un Oscar pentru cel mai bun actor), dar şi după ce a terminat de filmat “Grudge Match”, film în care joacă alături de Sylvester Stallone, De Niro intră iar în ringul de box.

În noul film, De Niro va juca alături de mai tânărul actor Edgar Ramirez. Cel din urmă va juca rolul celebrului pugilist Roberto Duran, în timp ce De Niro va fi antrenorul său, Ray Arcel.

Roberto Duran a debutat în boxul profesionist în 1968, când avea doar 16 ani, şi s-a retras în 2002, la vârsta de 50 de ani. În iunie 1980, pugilistul panamez l-a învins pe Sugar Ray Leonard, în lupta pentru titlul mondial la categoria uşoară în versiunea WBC, însă, în timpul meciului revanşă, organizat în noiembrie 1980, Roberto Duran a şocat lumea întreagă, abandonând aparent fără niciun motiv, în repriza a opta. Pugilistul panamez a lăsat braţele în jos, s-a îndreptat către colţul său din ring şi a spus: “No mas” (Gata, ajunge!).

“Acest meci e considerat, pînă în zilele noastre, drept cea mai mare enigmă din istoria boxului. Filmul va descifra misterul acestei enigme”, a declarat regizorul Jonathan Jakubowicz, citat de vulture.com.

Lungmetrajul biografic va fi regizat de cineastul venezuelean Jonathan Jakubowicz, care va fi, în acelaşi timp, producător şi scenarist.

Rapperul american Usher va interpreta rolul pugilistului Sugar Ray Leonard.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare