Homepage  / Vedete străine

Robert De Niro, prima reacție după ce nepotul lui a murit. Fiica actorului își strigă durerea. „Nu meritai să mori așa”

Robert De Niro, prima reacție după ce nepotul lui a murit. Fiica actorului își strigă durerea. „Nu meritai să mori așa”

de Roxana Mirea,

Leandro De Niro Rodriguez, nepotul lui Robert De Niro și fiul actriței Drena De Niro, a murit. Acum, Robert De Niro a avut o primă reacție după ce s-a aflat de moartea nepotului său, care avea doar 19 ani. Pe de altă parte, Drena și-a exprimat, într-un alt mesaj, durerea cauzată de pierderea fiului ei.

Robert De Niro, prima reacție după moartea nepotului său

Robert De Niro a avut prima reacție publică după moartea nepotului său, Leandro De Niro Rodriguez. Într-o declarație dată luni pentru ET, actorul și-a exprimat profunda tristețe pentru această pierdere. Fiica lui De Niro, Drena De Niro, a dezvăluit duminică seara târziu că fiul ei, pe care familia îl numea Leo, a murit.

Sunt profund îndurerat de decesul iubitului meu nepot Leo”, a declarat starul din Raging Bull într-o declarație prin intermediul reprezentantului său. „Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Cerem să ni se acorde intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo.”

Mai târziu, Drena a declarat că: „Este cu un șoc și o tristețe incomensurabilă că ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Vă mulțumim pentru revărsarea de dragoste și sprijin și vă rugăm să ne acordați intimitate în acest moment pentru a procesa această durere inconsolabilă.”

Drena nu a împărtășit detalii suplimentare despre moartea lui Leandro și nu a dezvăluit care au fost cauzele decesului.

Drena De Niro, un nou mesaj plin de durere

Drena De Niro este îndurerată de pierderea devastatoare pe care a suferit-o. La scurt timp după ce fiica lui Robert De Niro a anunțat decesul fiului ei, aceasta a intrat pe Instagram pentru a scrie un mesaj emoționant și plin de durere. Leandro De Niro-Rodriguez avea 19 ani.

Abia pot să scriu printre lacrimi, dar toată dragostea, mesajele, apelurile, e-mailurile, prietenii și familia care m-au susținut în ultimele 24 [de ore]… Nu am reușit să răspund încă, dar suntem recunoscători pentru toată dragostea și condoleanțele voastre”, a început Drena. „Nimic din ce s-a întâmplat nu este corect sau drept și inima mea suferă într-un mod pe care nu l-am știut posibil în timp ce încă mai respir și abia funcționez.”

Leo, dragul meu, te iubesc astăzi ca în prima zi în care te-am ținut în brațe. Același bărbat care ne-a luat de la spital când te-ai născut ne-a condus până la casa funerară unde te-am atins și te-am ținut în brațe pentru ultima oară”, a adăugat ea. „Ai fost bunătatea acceptării și a iubirii și nu pot să cred că ce se întâmplă este real. TU ai făcut totul suportabil și fiecare povară mai ușoară.”

Drena a continuat spunând despre fiul ei: „Nu meritai să mori așa, dar nu pot decât să cred că Dumnezeu avea nevoie de un înger puternic în armata sa.”

Te păstrez în fiecare secundă a fiecărui moment [în] inima și în amintirile mele până când voi fi din nou cu tine”, a adăugat ea. „Inima mea este frântă pentru totdeauna. Eu, tatăl tău și familia ta te iubesc.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton