; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Robert de Niro e nevoit să accepte orice rol din cauza fostei soții, care îl jupoaie de bani, susține avocata actorului

19 April 2021

Actorul Robert de Niro a jucat în ultima vreme în tot felul de filme nu tocmai apreciate de public și critici, iar acum avocatul acestuia a dezvăluit motivul pentru care starul apare în roluri sub potențialul și talentul lui: este nevoit să accepte orice, pentru a-și susține financiar soția de care e în divorț, o femeie însetată de bani și obișnuită cu luxul.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, apoi s-au reîntâlnit, și-au reînnoit jurămintele în 2004, înainte de a depune cererea de divorț în 2018. De atunci, cei doi se ceartă: mai întâi, au disputat custodia copilului lor în vârstă de 9 ani, apoi banii și proprietățile.

Un judecător a decis că fosta lui soție ar trebui să primească un milion de dolari anual și că cuplul va împărți veniturile vânzarea casei de 20 de milioane de dolar, în care a locuit.

De la despărțire, cheltuielile lunare medii ale Hightower au fost de 215.000 de dolari pe lună pe cardurile de credit și 160.000 dolari în numerar, a dezvăluit avocata lui De Niro, Caroline Krauss, care a mai sugerat că în acest ritm actorul va rămâne fără bani, mai ales că pandemia a oprit producția la Hollywood, iar actorul nu mai are angajamente profesionale.


Ultimul film important al lui De Niro, „The Irishman', făcut pentru Netflix în 2019, i-a adus actorului 5 milioane de dolari. În timp ce fosta soție estimează valoarea averii lui Robert de Niro la 500 de milioane de dolari, avocata starului spune că acesta e obligat să accepte orice rol pentru a reuși să facă față cheltuielilor exagerate ale unei femei „însetată de haine Stella McCartney (designer de top britanic, fiica lui Paul McCartney, n.r.)

Domnul De Niro are 77 de ani. Și, deși ce își iubește meseria, nu ar trebui să fie obligat să lucreze în acest ritm susținut, pentru că e obligat să o facă', a spus Krauss.

„Când se va opri asta? Când va avea ocazia să nu mai ia fiecare proiect care vine? Când nu va mai lucra șase zile pe săptămână, 12 ore pe zi, pur și simplu pentru a ține pasul cu setea doamnei Hightower de haine Stella McCartney?', a mai spus aceasta.

Robert De Niro cheltuiește 50.000 de dolari pentru un avion privat în weekend

Avocata lui De Niro a mai spus că cheltuielile femeii cu care e în divorț au crescut dramatic în ultimii ani de mariaj. „A cheltuit 1,2 milioane de dolari la buticuri de ultimă generație: Dolce &Gabbana, Stella McCartney, Manolo Blahnik. Lista continuă și continuă', a spus Krauss. Ba chiar a dat 1,2 milioane de dolari pe un diamant. „El i-a spus că este ridicol și că ea nu are permisiunea să cheltuiască atâția bani', a spus Krauss.

Robert de Niro și fosta soție

În replică, Kevin McDonough, avocatul lui Hightower, a respins afirmațiile lui De Niro privind sărăcia, menționând că actorul a cheltuit 450.000 de dolari pe închirierea unei proprietăți de vară în 2019, 150.000 de dolari într-o vacanță de Ziua Recunoștinței și un milion de dolari pentru copiii săi adulți în 2019 și 2020.

„Când domnul De Niro merge la un brunch duminica, în Connecticut, el ia un elicopter și zboară acolo. Când zboară pentru a vedea un prieten în Florida sau oriunde altundeva, folosește un avion privat. Chiar dacă poți zbura la clasa întâi cu 1.500 de dolari, acest lucru nu este suficient de bun pentru domnul De Niro – el cheltuiește 50.000 de dolari pentru un avion privat în weekend'.

Veniturile obținute de Robert de Niro pentru următoarele lui filme vor fi folosite pentru plătirea integrală a taxelor datorate statului, de 18, 2 milioane de dolari, a dezvăluit și New York Daily News.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare