Homepage  / Vedete / Vedete străine

Modul inedit în care Robert De Niro și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 80 de ani

Modul inedit în care Robert De Niro și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 80 de ani
7

de Redactia Tvmania

Pe 17 august 2023, Robert De Niro a sărbătorit frumoasa vârstă de 80 de ani. Considerat o legendă și un adevărat icon în industrie, a interpretat o mulțime de roluri remarcabile de-a lungul carierei sale, care continuă să atragă atenția publicului chiar și în prezent.

Schimbarea prefixului nu a trecut oricum! Actorul a celebrat în compania prietenilor săi. Iată cine a fost prezent!

Cum și-a sărbătorit Robert De Niro ziua de naștere

Joi, actorul din filmul „Casino” a împlinit 80 de ani, iar familia și prietenii apropiați s-au adunat în New York pentru a se bucura de o cină specială în cinstea sa. Prietena lui De Niro, Tiffany Chen, i-a fost alăruri, de asemenea, în ziua aceasta.

Paul McCartney și soția sa, Nancy Shevell, au transformat cina lui De Niro într-o seară de întâlnire, în timp ce au fost văzuți intrând în restaurant. Cunoscutul regizor de film Francis Ford Coppola a fost, de asemenea, prezent la locul de întâlnire din New York pentru a-i ura fostului coleg din „Nașul” un sincer „La mulți ani”.

Înainte de aceasta, în cursul zilei, fiica sa, Drena De Niro, a împărtășit un mesaj emoționant pe rețelele sociale cu ocazia zilei de naștere a tatălui său. „La mulți ani 80, tu știi cine ești!” a adăugat Drena la o repostare a unei fotografii alb-negru pe care Debi Mazar a postat-o pe Instagram. „La mulți ani, Bob! Îți doresc un călduros 80! Multă dragoste pentru tine și familia ta! Distrează-te în seara asta!”, a scris actrița din „Younger” în descrierea fotografiei.

Cannes – Killers Of The Flower Moon ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Robert De Niro, tată pentru a șaptea oară

De curând, De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, alături de Tiffany Chen. Pe 6 aprilie, câștigătorul unui premiu Oscar a salutat venirea pe lume a fiicei lor, Gia Virginia Chen De Niro, care s-a născut având greutatea de 3,9 kilograme.

Într-un interviu cu ET Canada, De Niro a corectat jurnalistul care l-a întrebat despre cei șase copii, afirmând că de fapt are „Șapte, de fapt.”

Următorul său film, „Killers of the Flower Moon,” a primit o ovatie în picioare de 9 minute la Festivalul de Film de la Cannes în mai. Bazat pe bestsellerul din 2017 al lui David Grann, filmul „este o saga epica western de crimă, în care dragostea reală se intersectează cu trădarea de neimaginat.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton