; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie williams

Robbie Williams va fi protagonistul unui film biografic

24 February 2021

Celebrul muzician britanic Robbie Williams (47 de ani) va fi în centrul filmului biografic „Better Man', care îi va urmări viața și cariera, informează deadline.com. 

 

Filmul „Better Man' va fi regizat de australianul Michael Gracey (realizatorul filmului „Omul spectacol', cu Hugh Jackman, din 2017), care va fi și scenarist alături de debutanții Oliver Cole și Simon Gleeson. Povestea va urmări drumul spre maturizare și celebritate al talentatului și rebelului Robbie Williams, fost membru al celebrei trupe Take That. Proiectul va fi prezentat în cadrul târgului de filme de la Berlin, iar filmările urmează să înceapă la vară. 

 

Robbie Williams a devenit celebru în adolescență. La 16 ani făcea senzație împreună cu trupa Take That, iar ulterior s-a impus pe cont propriu. Albumele sale solo au ajuns rapid pe primul loc în clasamentele din Marea Britanie, devenind unele dintre cele mai vândute albume ale momentului. Turneele lui au devenit la rândul lor mari succese, muzicianul intrând în Cartea recordurilor pentru vânzarea a 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. Robbie Williams a fost mereu o personalitate provocatoare, iar singurul loc unde nu a devenit o supervedetă este America, unde trăiește în cea mai mare parte a timpului. 

 

Regizorul Michael Gracey a povestit că filmul are la bază mai multe ore de conversații libere cu artistul și că a durat câțiva ani până să-i găsească tonul potrivit. Întrebat dacă Robbie Williams va apărea în film, acesta a refuzat să dezvăluie amănunte, dar a spus că vrea ca, în fața poveștii lui Williams, publicul să aibă sentimentul că „n-a mai văzut așa ceva'. 

 

După succesul filmului „Omul spectacol' (nominalizat la Oscar pentru cântecul „This is Me', câștigător al unui Glob de Aur pentru același cântec și nominalizat la încă două trofee – pentru cel mai bun film la categoria muzical/comedie și pentru cel mai bun actor – Hugh Jackman), se așteaptă ca filmul despre Robbie Willliams să fie o producție spectaculoasă și emoționantă. Filmul va dezvălui, deopotrivă, personalitatea, ambițiile, succesele și eșecurile muzicianului, dar se așteaptă să fie foarte diferit stilistic de „Rocketman' sau „Bohemian Rhapsody', filmele biografice recente despre Elton John, respectiv Freddie Mercury.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare