; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BE23CCF3 F84E 4731 8699 E1D4C6D2C924

Robbie Williams va cânta la festivalul Untold

03 June 2019

Artistul britanic Robbie Williams (45 de ani) va susţine un show inedit la festivalul Untold, care va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Nu este prima oară când Robbie cântă în România, artistul a mai concertat pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Organizatorii festivalului Untold promit că spectacolul va fi pus în valoare și de producția impresionantă pe care o vapregăti echipe lui Robbie pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstarul britanic.

După 4 ediții legendare, prin prezența lui Robbie Williams pe scena principală, Untold își păstrează promisiunea de a aduce artiști de top din întreaga lume, și de a evolua la fiecare ediție.

Cariera lui Robbie este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That în 1990. În 1995, artistul a decis că-și dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte excepţionale.

În 2006, el a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Artistul are nu mai puțin de 7 single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, Millennium', She´s The One', “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ', “Radio”, “Bodies” și “Candy”.

Ediția aniversară din acest an festivalului Untold va însemna o producție și mai impresionantă decât în anii precedenți, dar și show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, ARMIN UNTOLD World Exclusive Show', de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar și de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare