; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams

Robbie Williams și soția sa, Ayda Fied, au devenit părinți pentru a patra oară

18 February 2020

Robbie Williams și Ayda Field au anunțat că familia lor s-a mărit. Cei doi au au devenit pentru a patra oară  părinți, după ce cel mai nou membru al familiei a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Soția artistului a dezvăluit vestea pe Instagram, chiar după Ziua Îndrăgostiților. Noul membru este un băiețel perfect sănătos care poartă numele Beau Benedict Enthoven Williams. 

 „În această zi a Îndrăgostiților am dori să sărbătorim dragostea în cel mai grozav mod. Ca și în cazul lui Coco, el este biologic al nostru, dar s-a născut prin intermediul aceleiași mame surogat incredibilă. Suntem atât de binecuvântați să îl ținem în brațe pe fiul nostru sănătos, în siguranță și suntem oficial o familie completă', a scris soția lui Robbie Williams pe rețeaua de socializare. Alături de acest mesaj, ea a postat o imagine cu picioarele celor patru copii ai cuplului.


Fiica lor, Colette (Coco) Josephine Williams s-a născut în anul 2018, tot cu ajutorul unei mame surogat. Robbie și Ayda mai au doi copii, Theodora, născută în 2012, și Charlton, care a venit pe lume în anul 2010.

Articol de Alina Stoicescu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare