; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie williams

Robbie Williams și soția sa au devenit părinți pentru a treia oară

13 September 2018

Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi au apelat la o mamă surogat, iar la sfârșitul săptămânii trecute au făcut marele anunț – familia lor s-a mărit cu încă o fetiță.   

 Vestea a fost făcută publică de Ayda Field, soția artistului, la sfârșitul săptămânii trecute. Ea a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare mânuța bebeluşului alături de cele ale fraţilor şi ale părinţilor săi.

„Am păstrat un secret foarte special!', a scris soția lui Robbie Williams pe reţeaua de socializare. „Bine ai venit pe lume, Colette (Coco) Josephine Williams!! A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici, de aceea nu am dezvăluit nimic. Familia vine sub toate formele, iar această micuţă domnişoară, care este biologic a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi etern recunoscători. Suntem din cale afară de încântaţi să o avem pe această fetiţă frumoasă în vieţile noastre şi ne simţim atât de binecuvântaţi că trăim într-o lume care face acest lucru posibil. Ca şi în cazul lui Teddy şi al lui Charlie, vă rugăm să respectaţi intimitatea lui Coco şi să ne permiteţi să ne dezvoltăm în noua noastră echipă de 5! #TeamWilliams'.

 

Ayda Field și Robbie Williams mai au împreună doi copii, Theodora Rose, în vârstă de 6 ani și Charlton Valentine, de 4 ani. Cei doi nu sunt singurele vedete care au apelat la mame surogat pentru a-și mări familia. Pentru staruri acesta nu este un subiect tabu și multe dintre ele și-au spus deschis povestea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare