; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams şi Ayda Field, nuntă pe insulă

06 August 2010

Robbie Williams Ayda Field

Robbie şi Ayda sunt împreună din 2007.

Fostul membru al trupei Take That se va căsători cu actriţa Ayda Field sâmbătă, 7 august, în cadrul unei ceremonii intime pe o insulă paradisiacă, relatează dailymail.co.uk.

.

În ciuda anunţului potrivit căruia Robbie se va alătura din nou trupei care l-a făcut celebru, foştii colegi din “Take That” nu vor fi prezenţi la acest eveniment important din viaţa artistului.

Williams, acum în vârstă de 36 de ani şi-a anunţat familia şi prietenii apropiaţi despre planurile sale de nuntă cu doar o săptămână în urmă, iar colegii săi – Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald  – nu au mai avut cum să îşi reorganizeze programul ca sa ajungă şi la fericitul eveniment.

Cavaler de onoare va fi prietenul cel mai bun al cântăreţului, Jonathan Wilkes, iar după ceremonie, cuplul se va bucura de două săptămâni de miere, înainte de a reveni în Marea Britanie, unde Robbie trebuie să se ocupe de promovarea noului single Take That, Shame'.

Oaspeţii se vor aduna într-un mic port pentru a pleca împreună pe insula Santa Catalina, considerată a fi un paradis natural, unul dintre locurile favorite ale viitorilor miri.

Insula nu este deloc una aglomerată şi acum se află în proprietatea magnatului William Wrigley Jr, care şi-a propus să îşi tranforme proprietatea într-un loc de joacă pentru cei înstăriţi. Deşi destul de puţin mediatizată, printre vizitatorii insulei se numără Charlie Chaplin, Clark Gable, John Wayne, Winston Churchill, iar în anii 50, Marilyn Monroe a locuit acolo pentru un an şi jumătate.

Robbie Williams şi Ayda Field sunt împreună din mai 2007 şi locuiesc în aceeaşi casă – în prezent, o vilă de 12 milioane de lire în Beverly Hills – de anul trecut. Speculaţiile cu privire la data nunţii dintre artist şi actriţa din Days of Our Lives' au fost nenumărate, însă de mâine presa se va linişti cu privire la acest subiect.

Înainte de a se decide că Ayda este femeia vieţii lui, Williams a trecut prin numeroase relaţii, printre care cu Geri Halliwell, Rachel Hunter sau Cameron Diaz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare