; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams şi-a ales cavalerul de onoare

28 May 2010

Cântăreţul britanic o să-l roage pe Gary Barlow (39 de ani), fostul său coleg din trupa Take That, să fie cavaler de onoare la nunta sa cu actriţa Ayda Field (31 de ani), relatează Daily Star.

„Robbie este foarte apropiat de Gary şi îl consideră o persoană pe care se poate baza. Mark (n.r. – Owen, care a cântat în aceeaşi trupă şi este bun prieten cu Robbie Williams) a fost mereu amicul său de distracţii, dar Robbie vrea să îi mulţumească astfel lui Gary şi să-i arate că apreciază legătura specială pe care o au', a spus o rudă de-a cântăreţului.

Cântăreţii de la Take That au trecut prin momente grele după ce Robbie Williams (36 de ani) a decis să părăsească trupa pentru a urma o carieră solo, în 1995.

În ultimii ani, foştii colegi s-au împăcat şi se vehiculează că, la un moment dat, Robbie Williams se va întoarce în Take That.

„Se va întâmpla – dar nu în următorii doi ani. Am contracte de respectat, apoi am să pot să fac ce vreau', a spus Robbie Williams referitor la revenirea sa în trupă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare