; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams scapă de trac cu yoga

27 May 2011

Cântăreţul britanic (37 de ani) s-a apucat de yoga pentru a-şi învinge emoţiile şi a rămâne „foarte pozitiv' înainte de primul concert din turneul său cu Take That, trupa care l-a consacrat şi care s-a reunit anul trecut, care e programat azi, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Williams a revenit alături de colegii săi anul trecut, la 15 ani de când părăsise formaţie pentru a-şi începe cariera solo, şi nu a ascuns niciodată faptul că suferă întotdeauna de trac înainte de un concert. Debutul noului turneu mondial Take That se va desfăşura în oraşul englez Sunderland.

Rob suferă de o anxietate îngrozitoare şi a fost îngrijorat în privinţa concertelor care-i aşteaptă pe băieţi. Un amic i-a sugerat sa facă Bikram yoga, pentru a-şi redistribui energia acumulată şi pentru a se descurca mai bine cu stresul', a explicat o sursă.

Williams a început şedinţele de yoga acum trei luni. Acestea presupun mai multe poziţii de meditaţie într-o cameră încălzită până la 40 de grade celsius.

După câteva şedinţe a fost cucerit, dar a şi transpirat ca un animal sălbatic. În timp ce colegii au apelat la sala de forţă sau la piscină, Robbie a folosit meditaţia pentru a scăpa de trac şi a rămâne întreg la minte pe durata turneului', a mai spus apropiatul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare