; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams s-a căsătorit şi ar putea deveni tătic

09 August 2010

Robbie Williams Ayda FieldCântăreţul britanic Robbie Williams s-a căsătorit sâmbătă, 7 iulie, cu actriţa Ayda Field, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de hollywoodreporter.com.

Williams, în vârstă de 36 de ani, a spus „da' cu două zile în urmă în casa lui din Los Angeles după o relaţie de peste trei ani de zile cu Ayda.

„În sfârşit Rob este fericit,' a declarat tatăl acestuia Pete Conway pentru tabloidul „News of the World'. „Asta e ceea ce orice părinte îşi doreşte pentru copiii săi şi eu nu l-am văzut niciodată atât de fericit. Ayda este atât de frumoas, încântătoare, adorabilă şi foarte potrivită pentru el. Sunt excepţionali împreună,' a adăugat socrul emoţionat.

Iniţial nunta ar fi trebuit să aibă loc pe insula Santa Catalina, însă, pentru că locaţia iniţială a ieşit la iveală în presă, Robbie a decis să o schimbe cu foarte puţin timp înainte pentru a evita privirile curioşilor. Ceremonia s-a desfăşurat în curtea vilei sale din Beverly Hills

Cântăreţul englez a alimentat zvonurile potrivit cărora se pregăteşte de primul său născut, după ce şi-a invitat prietenii la o petrecere „secretă' în weekendul următor, relatează FemaleFirst.co.uk.

De asemenea, la recepţia nunţii sale cu Ayda Field, organizată sâmbătă la casa din Beverly Hills a cuplului, el i-a invitat pe oaspeţi într-o cameră pentru copii.

Williams va organiza petrecerea amintită mai devreme la casa soacrei sale, iar prietenii săi cred că e vorba despre o reuniune în cinstea copilului, după ce au văzut camera amenajată de Robbie şi Ayda.

„E ciudat să ai încă o petrecere la atât de puţin timp după nuntă', a declarat o sursă, citată de tabloidul englez „The Sun'. „Ayda s-a ocupat de toate, de la decoraţiuni la culorile folosite în cameră', a explicat un al doilea apropiat, pentru acelaşi ziar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare