; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams s-a apucat de pictură

12 April 2011

Robbie_Williams-picturaCântăreţul de 37 de ani şi-a descoperit un nou talent artistic de când s-a reconciliat cu colegii din boyband-ul Take That, care l-a lansat, şi a început să picteze, potrivit unei postări de pe blogul personal.

Robbie a revenit în trupă în vara anului trecut şi şi-a petrecut timpul liber în faţa şevaletului, când nu a repetat cu colegii săi – Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald şi Jason Orange – pentru turneul care va începe pe 27 mai.

Am zburat prin toată lumea, în promovare, cu băieţii de la Take That, şi a fost extraordinar. În timpul nostru liber, care n-a fost prea mult, am descoperit că îmi place să pictez – bineînţeles, mi-am transformat garajul într-un club de artă şi i-am molipsit şi pe prietenii din Los Angeles', a povestit starul.

Williams are planuri mari pentru operele sale şi chiar plănuieşte să le transforme în imprimeuri pentru tricouri. Soţia lui, actriţa Ayda Field, şi-a descoperit şi ea latura artistică de când Robbie a început să picteze şi are deja la activ un tablou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare