;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams face tranzacţii pe minus

1 June 2010

Robbie Williams îşi vinde casaCântăreţul Robbie Williams (36 de ani) nu va avea decât de pierdut de pe urma situaţiei economice globale, scrie dailymail.co.uk.

Britanicul vrea să-şi vândă casa de la ţară, din Wilshire (Marea Britanie), pe care a cumpărat-o anul trecut cu 8,1 milioane de lire sterline şi ar putea pierde până la 1 milion de lire în urma tranzacţiei. Proprietatea destul de măricică (domeniul are 28,7 hectare) include o casă cu şapte dormitoare, un teren de fotbal şi o pistă de automobile (îmbunătăţiri aduse de Williams).

Cântăreţul vrea să se mute la Los Angeles, alături de iubita lui, Ayda Field, şi şi-a scos casa la vânzare şi îşi face reclamă la anunţ şi în revista britianică „Country Life' („Viaţa la ţară'), iar o sursă a explicat publicaţiei amintite că preţul de vânzare este de 7,5 milioane de lire sterline, interpretul fiind dispus să scadă suma până la 7,1 milioane.

„Robbie a folosit terenul în scopuri proprii, neluând în seamp impactul asupra pitorescului domeniu. De asta nu e de mirare că nu au apărut poze cu proprietatea în revistă. Nu de alta, dar terenuri de fotbal şi piste auto nu sunt ţinta cititorului obişnuit al «Country Life»', a explicat sursa amintită. Cântăreţul a cumpărat domeniul anul trecut datorită faptului că zona era cunoscută pentru numărul mare de OZN-uri văzute aici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare