; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams face tranzacţii pe minus

01 June 2010

Robbie Williams îşi vinde casaCântăreţul Robbie Williams (36 de ani) nu va avea decât de pierdut de pe urma situaţiei economice globale, scrie dailymail.co.uk.

Britanicul vrea să-şi vândă casa de la ţară, din Wilshire (Marea Britanie), pe care a cumpărat-o anul trecut cu 8,1 milioane de lire sterline şi ar putea pierde până la 1 milion de lire în urma tranzacţiei. Proprietatea destul de măricică (domeniul are 28,7 hectare) include o casă cu şapte dormitoare, un teren de fotbal şi o pistă de automobile (îmbunătăţiri aduse de Williams).

Cântăreţul vrea să se mute la Los Angeles, alături de iubita lui, Ayda Field, şi şi-a scos casa la vânzare şi îşi face reclamă la anunţ şi în revista britianică „Country Life' („Viaţa la ţară'), iar o sursă a explicat publicaţiei amintite că preţul de vânzare este de 7,5 milioane de lire sterline, interpretul fiind dispus să scadă suma până la 7,1 milioane.

„Robbie a folosit terenul în scopuri proprii, neluând în seamp impactul asupra pitorescului domeniu. De asta nu e de mirare că nu au apărut poze cu proprietatea în revistă. Nu de alta, dar terenuri de fotbal şi piste auto nu sunt ţinta cititorului obişnuit al «Country Life»', a explicat sursa amintită. Cântăreţul a cumpărat domeniul anul trecut datorită faptului că zona era cunoscută pentru numărul mare de OZN-uri văzute aici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare