; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams e într-o competiţie de slăbit

22 March 2011

Robbie-Williams-la-dietaCântăreţul britanic (37 de ani) şi colegul său din trupa Take That, Gary Barlow, se află într-o competiţie pentru a vedea cine slăbeşte mai mult, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Ambii muzicieni au pus ceva kilograme după Crăciun, iar Robbie e determinat să le piardă mai repede decât amicul său, după ce a aflat că acesta a început deja o nouă dietă.

Eu şi Gary avem greutăţi variabile. Urcăm şi coborâm de la o săptămână la alta. Eram la casa mea din Los Angeles săptămâna trecută când Gary s-a întors spre mine şi mi-a zis: «N-o să mai am nevoie de hainele astea în curând, le vrei tu?». Pentru că e la dietă', a povestit Williams.

Aceea a fost ziua în care m-am gândit: «Bine, dacă tu mănânci o salată, eu mănânc jumătate de salată»', a adăugat el.

Williams a mai glumit că ţinteşte către fizicul unui anumit actor care a slăbit cam 30 de kilograme pentru unul dintre rolurile sale.

Acum ne aflăm într-o competiţie serioasă pentru a vedea cine o să fie mai slab la începutul turneului (Progress Live' începe în luna mai, n.r.). Ştiţi «Maşinistul» cu Christian Bale? Eu vreau să arăt ca Bale', a mărturisit Robbie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare