; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams a râs când a văzut-o pe Kylie goală

21 September 2010

Cântăreţul britanic (36 de ani), citat de FemaleFirst.co.uk, spune că a început să râdă de Kylie Minogue când aceasta se dezbrăca pentru o scenă din videoclipul de la piesa Kids' (2001), pe care cei doi cântă împreună.

Robbie, care e acum căsătorit cu actriţa Ayda Field, crede că şi-a distrus orice şansă la o relaţie cu Kylie (42 de ani) când a început să hohotească – ameţit de la băutură – când Kylie apărea goală în faţa lui pentru una dintre ultimele imagini ale duetului.

Pur şi simplu am izbucnit în râs, ceea ce nu i-a picat prea bine lui Kylie', mărturiseşte cântăreţul în noua sa carte, You Know Me', care a apărut pe piaţă ieri.

El spune că a avut o pasiune pentru mignona cântăreaţa australiană încă de când a văzut-o în serialul Neighbours', iar când aceasta şi-a dat jos halatul, sub care purta doar nişte chiloţei tanga, Robbie a început să râdă nervos.

Cred că am ofensat-o şi cred că s-a simţit vulnerabilă, fiind goală pe platou şi în faţa mea. Cred că orice şansă de a avea «orice» cu ea a dispărut când am început să râd', a explicat cântăreţul, căruia i s-a tras probabil de la sticla de şampanie cu care apare în scena respectivă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare