; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie Williams a părăsit din nou proiectul „Take That”

05 October 2011

Cântăreţul britanic Robbie Williams a părăsit din nou grupul Take That, potrivit colegului său de trupă Gary Barlow, care e citat de Daily Mail.

„A fost frumos. Ne-am înţeles bine între noi. Am terminat turneul. Suntem toţi fericiţi. Fanii au venit să ne vadă şi au fost fericiţi. A fost grozav, grozav, grozav”, a spus Gary Barlow într-un interviu acordat postului Radio Times.

„Acum, Rob lucrează la un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am întors la situaţia din trecut', a spus Barlow, adăugând că perioada de reunire a grupului Take That, în formula completă cu cinci membri, „s-a încheiat perfect'.

Un purtător de cuvânt al formației a insistat asupra faptului că actuala componenţă a grupului, în formula de cinci membri, se află „într-o perioadă de pauză'.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia „Take That', pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat „Progress', în noiembrie 2010, informează Mediafax.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare