; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie coltrane prezinta probe esentiale1

“Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale”, o nouă serie la Crime + Investigation®

03 November 2016

Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale' este un nou serial de investigații exclusiv pe Crime + Investigation® (CI) în care Robbie Coltrane, premiatul comediant și actor scoțian, ne dezvăluie opt dintre cele mai dificile, complexe și derutante crime investigate vreodată de poliția britanică.

Serialul este difuzat pe Crime + Investigation® lunea, din 7 noiembrie, la ora 23:00, și are opt episoade.  

Seria combină două dintre pasiunile lui Robbie: o apreciere profundă a abilităților de investigare necesare pentru a descifra un caz de crimă și o atracție spre partea întunecată a personalității umane.

robbie-coltrane-prezinta-probe-esentiale1

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria Harry Potter', ca Rubeus Hagrid, și din serialul britanic de televiziune Cracker', Robbie Coltrane se confruntă acum cu o nouă provocare dezvăluind unele dintre cele mai complicate și de neexplicat crime cu care poliția britanică a avut vreodată de-a face. Crescând aproape de mediul criminalistic, pentru că tatăl său lucra ca medic legist în poliție, el a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu și a fost intrigat de modul în care până și cele mai mici probe sunt esențiale pentru a determina un caz.

În această nouă serie exclusivă pentru Crime + Investigation®, punctul central al fiecărui episod este traseul probelor: cum au fost descoperite indiciile, ce semnificaţie au avut ele şi cum au devenit esenţiale pentru rezolvarea cazului.

Prin interviuri în premieră cu detectivii şi criminaliştii, Robbie dezvăluie uimitoarele întorsături de situaţie ale acestor cazuri adesea mai ciudate decât ficţiunea. Este un omagiu adus artei detectivului', care-şi foloseşte inteligenţa şi perseverenţa pentru a rezolva cazuri aparent de nerezolvat – unde la graniţa dintre succes şi eşec stau probele esenţiale.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. Crime + Investigation prezintă Jaful de la Hatton Garden: Ultima lovitură'

2. De astăzi, la Crime + Investigation® începe 60 de zile după gratii'

3. Crime + Investigation aduce pe micul ecran o poveste cu fantome

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare