; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robbie a revenit la realitate

12 October 2009

Dupa trei ani in care a alergat dupa OZN-uri, Robbie Williams a reluat colaborarea cu fostii colegi de la Take That si se intoarce cu albumul “Reality Killed the Video Star”.

Zvonurile potrivit carora Robbie Williams lucra la un nou album au aparut inca din 2007, insa isi faceau cu greu loc printre stirile in care cantaretul pretindea ca a avut intalniri de gradul trei cu extraterestri. Mereu prezent la conferintele despre OZN-uri, artistul britanic in varsta de 35 de ani parea hotarat sa renunte la muzica in favoarea omuletilor verzi. Ciudatenile sale nu se rezuma doar la fiintele venite din spatiu, acesta declarand de curand ca este bantuit de fantoma lui Catherine Parr, a sasea si ultima sotie a regelui Henry al VIII-lea, in a carei fosta resedinta din Anglia locuieste.

Inapoi la radacini
Cantaretul stia ca publicul nu o sa-i impartaseasca entuziasmul in privinta extraterestrilor si a avut grija ca neobisnuita sa pasiune sa nu influenteze albumul “Reality Killed the Video Star”, pe care-l va lansa pe 9 noiembrie. In schimb, priveste materialul discografic ca pe o intoarcere la radacinile sale pop si un moment de rascruce in cariera, iar primul single, numit “Bodies”, a primit deja mai multe recenzii pozitive. Revenirea lui Williams in muzica este marcata si de o colaborare cu fostii colegi de la Take That, alaturi de care a inregistrat cateva melodii pentru un nou album al trupei.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare