; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20160510_zaf_ny1_225 mic

Rob Kardashian și Blac Chyna au serial la E!

31 August 2016

Rob & Chyna', noua docuserie marca E!, invită publicul în viața cuplului format de Rob Kardashian (fratele lui Kim Kardashian) și Blac Chyna, recent logodiți și aflați în mijlocul pregătirilor pentru nașterea primului lor copil. Seria de șase episoade cu durata de câte o oră va avea premiera la E! duminică, 18 septembrie, la ora 21.00 și va fi difuzată săptămânal.

20160510_zaf_ny1_225

Cuplul va dezvălui, în cadrul noii producții, detalii din viața sa personală, pe măsură ce se mută în noua casă și se pregătește pentru viața de familie.

Puține povești de iubire au avut un asemenea ecou în cultura pop precum idila dintre Rob și Chyna și suntem bucuroși să îl urmărim pe Rob în acest moment fericit al vieții sale', a spus Jeff Olde, Executive Vice President, Original Programming & Development, E!, adăugând: Suntem încântați că putem împărtăși publicului E! următorul capitol din viața cuplului'.

20160528_zaa_a123_043

Seria Rob & Chyna' este produsă de Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv pentru Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam și Ailee O’Neill sunt producători executivi pentru Bunim/Murray Productions. Kris Jenner este producător executiv, iar Rob Kardashian și Blac Chyna sunt coproducători executivi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare