; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bursucu

“Roata norocului” revine la Kanal D. Bursucu’ și Ana-Maria Barnoschi, gazde

24 June 2015

Emisiunea “Roata norocului” revine la Kanal D. Din toamnă, Bursucu’ (Adrian Cristea) și Ana-Maria Barnoschi vor da startul unui nou sezon.

“Eu și Ana-Maria avem o pasiune comună – dansul, dar ne-am mai descoperit una, aceea de a-i face să zâmbească pe cei din jurul nostru. Îmi doresc să fac cât mai mulți români fericiți la «Roata norocului».”, a declarat Bursucu’.

“Mi-era dor de «Roata norocului»! De  atmosfera și energia din platou, de consoanele și vocalele care dădeau bătăi de cap concurenților, de plăcerea de a dansa și de a intra în pielea diverselor personaje”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi_Kanal D

 

In fiecare editie, trei concurenti vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga o serie de premii constand in bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi si masini. O vedeta va concura in fiecare editie a show-ului, premiile obtinute de aceasta mergand catre un caz social, ca si in sezoanele precedente.

„Roata norocului' (Wheel of Fortune') este un format original american, creat de Merv Griffin, si a avut premiera în SUA in 1975. Este cel mai longeviv si de succes concurs TV din istoria televiziunii americane, a castigat 5 premii Emmy si s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptari in teritoriile in care a fost difuzat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare