; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Editia 11 GOC (2)

Roata ingredientelor complică lupta pentru amuletă la „Chefi la cuțite”. Ce se va întâmpla în ediția de luni

11 October 2019

Cea de-a unsprezecea luptă a amuletelor, difuzată luni, de la 20:00, pe Antena 1, le va da chefilor planurile peste cap. Gina Pistol este hotărâtă să ridice nivelul sesiunii de gătit cu cea mai interesantă amuletă de până acum, dar și cu o tematică cu totul și cu totul specială. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi încercați de roata norocului, iar în funcție de șansa celor trei chefi, ce au dreptul de a învârti o singură dată, ingredientele impuse ale farfuriei vor fi stabilite. 

Proba de luni seară poate fi foarte simplă, sau foarte complicată, în funcție de norocul celor trei maeștri Chefi la cuțite. Așa se face că, pe rând, chefii își vor încerca norocul, însă lista finală de ingrediente impuse, ce trebuie să se regăsească în dish-urile lor, îi va da peste cap:

'E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulțumesc, dar eu așa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcționeze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la așa ceva!', va spune chef Florin Dumitrescu. 'Ne-a îngropat Sorin! Mi s-a blocat creierul total!', adaugă chef Cătălin Scărlătescu, nemulțumit de rezultat. 

Și pentru că o provocare nu vine niciodată singură, amuleta pusă în joc este una cu totul și cu totul specială:

'S-ar putea să fie avantajul meu preferat de până acum', mărturisește Gina Pistol. În ceea ce privește juratul special invitat la degustare, chefii vor avea parte de un nou șoc în momentul în care vor realiza că trebuie să gătească cu trei ingrediente care sunt în dezacord pentru un nume cu greutate în gastronomie: 'De ce îți este frică nu scapi! Nici eu nu am vrut, și eu trebuie să gătesc cu aceleași ingrediente! Nu putea să ne jurizeze el în altă zi?!', adaugă chef Bontea. 

Luni, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai iubiți chefi în cea mai savuroasă luptă de amuletă din acest sezon- gătind cu trei ingrediente speciale, pentru o amuletă ce nu s-a mai regăsit până acum în competiție și jurizați de un chef special, de mult așteptat în platou. Despre cine este vorba, cum se vor descurca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și care va fi verdicul luptei culinare, cei din fața micilor ecrane pot vedea în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare