; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The mating habits_red dot

Ritualuri de împerechere

05 May 2015

 

Filmul este o comedie extraordinară care prezintă o relaţie de dragoste dintre doi pământeni comentată şi văzută prin ochii unui narator extraterestru care realizează un documentar despre ritualurile de cucerire ale unei femei şi despre comportamentul oamenilor într-un cuplu. Astfel naratorul (David Hyde Pierce) este trimis pe Pământ cu o echipă de filmare pentru a surprinde imagini referitoare la comportamentul speciei umane.

Subiectii observaţi sunt un mascul' (Mackenzie Astin) şi o femelă'  (Carmen Electra) care sunt urmăriţi din momentul în care se întâlnesc într-un club din L.A. şi până când îşi clădesc o relaţie. Deşi pretinde că ştie despre ce e vorba, naratorul face observaţii şi concluzii care nu au nici o legătură cu realitatea.

Cei doi îndrăgostiţi sunt urmăriti prin toate etapele relaţiei: prima întâlnire, acceptarea de către prieteni a relaţiei, mult temuta vizită la părinţi. Totul se complică pentru observatori pe măsură ce cei doi pământeni se îndreaptă cu paşi repezi către dragoste şi căsnicie.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare