Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici a dezvăluit ritualul de la care nu se abate niciodată: „Nu mai mult de 10 minute dimineața”

Ilinca Vandici a dezvăluit ritualul de la care nu se abate niciodată: „Nu mai mult de 10 minute dimineața”
22

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, este cunoscută de o țară întreagă datorită emisiunii pe care o prezintă, iar prezența sa pe micul ecran este apreciată de către public. Recent, ea a dezvăluit care este ritualul de care ține cont în fiecare dimineață, înainte de a începe oricare altă activitate.

Ritualul pe care Ilinca Vandici îl respectă în fiecare dimineață

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Ilinca Vandici din punct de vedere personal. Prezentatoarea s-a despărțit de tatăl copilului său și a fost nevoită să pornească pe un nou drum. Ilinca nu își pierde încrederea și consideră că orice piedică poate fi depășită cu ajutorul lui Dumnezeu.

ilinca-vandici-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

De altfel, Ilinca Vandici a dezvăluit care este ritualul de care ține cont în fiecare dimineață. Prezentatoarea meditează și adresează mulțumiri lui Dumnezeu pentru faptul că i-a fost alături în momentele dificile. Ilinca nu crede în superstiții, însă se consideră o femeie credincioasă, pentru care legătura cu divinitatea are o importanță deosebită.

„Repet, cred în Divinitate! Prefer să îmi încep ziua cu o meditație în ultima vreme. În trecut nu intrasem în zona aceasta și nu știam, dar îmi începeam ziua cu o rugăciune și ceream binecuvântare pentru toate lucrurile pe care urma să le fac, pentru toți oamenii cu care urma să mă întâlnesc.

În zilele noastre fac asta în timpul meditației, nu mai mult de 10 minute dimineața! Cred mai tare în treburile acestea și în partea pozitivă a lucrurile. Decât să mă gândesc că am uitat ceva și nu mă întorc pentru că o să meargă rău, mai bine zic: “Doamne ajută, bine că m-am întors!

ilinca-vandici-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 22

Am mai găsit ceva de făcut sau am avut un scop pentru care m-am întors din drum, să previn ceva mai neplăcut!”. Prefer să gândesc întotdeauna pozitiv și să iau partea bună și frumoasă a lucrurilor, nu să mă împământenesc în tot felul de dogme ale culturii noastre și nu numai! Vreau să îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc, fără să fiu afectată de tiparele externe!”, a declarat Ilinca Vandici, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul acesta. Cei doi au împreună un copil, pe nume Zian, care locuiește alături de prezentatoare. Într-un interviu recent acordat pentru Ego.ro, Ilinca Vandici a vorbit despre micuțul care îi aduce zâmbetul pe buze și a dezvăluit că muncește din greu pentru a-i insufla un set puternic de valori.

Ilinca Vandici lucrează în televiziune din anul 2007

Ilinca Vandici a venit pe lume în data de 17 aprilie 1984. Încă din perioada liceului a visat să lucreze în televiziune și iată că visele cele mai mari i-au devenit realitate. Ea a urmat cursurile Universităţii Româno-Americană, secţiunea management-marketing, iar apoi a obținut și un master în Managementul Strategic al Firmei, tot la Universitatea Româno – Americană.

Ilinca și-a făcut debutul în televiziune în anul 2007, la postul de televiziune B1 TV. Pas cu pas și-a construit o carieră solidă în televiziune, iar astăzi a devenit una dintre emblemele postului de televiziune Kanal D, acolo unde prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!”

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici – Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton