; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melissa george

Diva difuzează „Ritmul inimii”. În ce seriale am mai văzut-o pe protagonistă

27 September 2016

Postul DIVA difuzează, în premieră, un nou serial medical dramatic începând de astăzi, de la ora 21.00, când pot fi urmărite primele două episoade. 

heartbeat

Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, „Ritmul inimii' („Heartbeat') este povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu.

[Not a valid template]

Încăpăţânată şi curajoasă, Alex operează întotdeauna după propriile reguli, se bucură de o viaţă personală intensă – care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă -, coordonează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum. Este un medic de succes, care trebuie să facă față presiunilor de tot felul și care trebuie să se confrunte cu pacienți aflați în situații limită, cu copii bolnavi, un fost soț și un iubit.

În primele episoade ale serialului, când gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex recomandă o operaţie extrem de riscantă, ceea ce provoacă o dezbatere etică intensă în cadrul departmentului. Într-un alt episod, când întâlnește, la spital, un tânăr care nu poate vorbi decât rostind toate propoziţiile invers, Alex vede o şansă de a testa o nouă tehnologie.

O cunoașteți de undeva?

Actriţa australiană Melissa George este celebră pentru rolul lui Marilyn Garbanza din serialul „Soția perfectă' (foto st. jos) și cel al Dr. Sadie Harris din „Anatomia lui Grey' (foto dr. jos).

melissa-george-sotia-perfecta-vs-anatomia-lui-grey

În „Ritmul inimii' mai joacă și actorii Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine și mulți alții.

Urmăriți în premieră, începând de marți, 27 septembrie, de la ora 21:00, serialul „Ritmul inimii', exclusiv la DIVA. În fiecare marți (cu excepția datei de 27 septembrie, când puteți urmări două episoade) va fi difuzat câte un episod.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare