Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată. Rocco Sedano este în conflict cu sora fostei soții: „I-a fost frică să nu se întâmple asta”

Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată. Rocco Sedano este în conflict cu sora fostei soții: „I-a fost frică să nu se întâmple asta”
7

de Cristina Țapu,

Rona Hartner a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut, iar în urma ei a rămas multă durere. Fiica acesteia, în vârstă de 16 ani, Rita suferă nespus, iar tatăl adolescentei a avut o atitudine nepotrivită potrivit surorii Ronei. Iată ce a făcut Rocco Sedano!

Rita, fiica Ronei Hartner, a fost amenințată de propriul tată

În loc să primească o doză de compasiune și bunătate din partea singurului părinte rămas în viața sa, tânăra, care a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie, traversează o perioadă foarte dificilă.

ritaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Acum se confruntă cu dilema de a decide dacă rămâne în Franța cu tatăl său, unde a petrecut întreaga sa viață, sau dacă pleacă în Canada alături de rudele mamei. Cele două familii se află într-o luptă pentru custodia adolescentei, iar Rocco are o atitudine nepotrivită față de fiica sa, conform surorii Ronei.

Rinda, sora Ronei, a făcut dezvăluiri șocante cu privire la comportamentul lui Rocco față de fiica sa. Ea a mărturisit că bărbatul a amenințat-o în mod constant pe adolescentă.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”,  a declarat Rinda Hartner, conform Gândul. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a subliniat Rinda.

Cum încearcă Rinda Hartner să-și domolească dorul pentru sora sa mai mică

Rinda Hartner nu poate accepta că sora sa s-a stins din viață atât de devreme. Rinda caută modalități de a-și stăpâni dorul și încearcă să păstreze vie imaginea artistei. Sora artistei a dezvăluit că o visează adesea pe Rona și că uneori îi poartă hainele, atunci când dorul este prea mare.

„Toți o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, a povestit Rinda, conform Ciao.ro.

Sursă foto: Instagram Rona Hartner – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton