Homepage  / Vedete româneşti

Rita, fiica Ronei Hartner, refuză să comunice cu tatăl său, Rocco Sedano. A apărut, din senin, în viața adolescentei imediat după moartea artistei

Rita, fiica Ronei Hartner, refuză să comunice cu tatăl său, Rocco Sedano. A apărut, din senin, în viața adolescentei imediat după moartea artistei
11

de Cristina Țapu,

Rona Hartner și fiica sa, Rita, au avut o relație extrem de strânsă, iar adolescenta trece prin momente deosebit de dificile, confruntându-se cu pierderea mamei sale la vârsta de doar 15 ani. Fiica Ronei Hartner a luat o decizie radicală cu privire la viitorul său. Rita a fost contactată de către tatăl ei, dar ea refuză să aibă orice legătură cu el. Detaliile sunt dureroase!

Rita, fiica Ronei Hartner, refuză să comunice cu tatăl său, Rocco Sedano

Fiica Ronei Hartner, Rita, în vârstă de 15 ani, a trăit momente dificile încă de când a aflat despre gravitatea bolii mamei sale. Până în ultimul moment, Rita a fost alături de mama ei și a însoțit-o la spital pentru a urma tratamentele atât de agresive care aveau rolul să țină boala sub control.

Rona s-a stins la doar 50 de ani, iar fiica ei trăiește acum un coșmar. Ea a fost contactată de tatăl său, însă nu vrea să aibă de a face cu el. Detaliile despre Rita le-a oferit chiar Rinda, sora cea mare a regretatei Rona Hartner.

În ce țară vrea să locuiască Rita după moartea mamei sale

Rita, fiica Ronei Hartner, s-a născut în Franța acum 15 ani și reprezintă rezultatul iubirii dintre actriță și dansatorul argentinian Rocco Sedano. Rona și Rocco s-au despărțit la scurt timp după ce Rita a venit pe lume, iar fata a fost crescută de artistă, dansatorul nu s-a implicat în viața acesteia. Odată cu moartea Ronei, se pare că Rocco dorește să revină în viața fiicei sale și să se comporte precum un tată în adevăratul sens al cuvântului.

Cine moștenește averea Ronei HartnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu aflat lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a declarat Rinda, conform celor de la Spynews.

Mai mult decât atât, fiica Ronei a decis că dorește să rămână în Franța pentru că acela este locul în care se simte cel mai bine și în care beneficiază de sprijinul familiei și al prietenilor apropiați.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui.”, a declarat Rinda.

Rona se confrunta cu o formă agresivă de cancer și avea metastaze la creier

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Însă, în ciuda acestei victorii, problemele de sănătate au revenit. În urma ultimului control medical, artista a primit vestea că una dintre metastaze, cea de pe creier, a înregistrat o creștere.

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Vedeta a învins boala un an mai târziu, însă, în cursul acestui an, ea s-a confruntat cu o recidivă, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Din păcate, organismul Ronei nu a mai putut lupta cu boala, iar aceasta s-a stins pe 23 noiembrie, pe patul de spital.

Sursă foto: Arhivă TV Mania, Instagram Rona Hartner, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton