; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vizual social stars 1200x760

Ringier si BrandTube lansează Social Stars – un proiect colaborativ între artiști independenți, creatori de conținut, podcastari și site-uri locale de conținut (COMUNICAT)

08 June 2021

Social Stars, proiectul care face legătura între publicul creatorilor de conținut specializați și branduri, se lansează pe piața media românească. Proiectul este rezulatul colaborării dintre Brandtube, agenție de talente care adună peste 100 de artiști și podcasteri, și Ringier România, publisher media și agenție digitală de creație.

Social Stars, rețeaua artiștilor independenți și a podcasterilor, înseamnă legătura directă și puternică între milioanele de oameni care urmăresc cei mai populari artiști și podcasteri, specializați în domenii dintre cele mai variate, și brandurile din piața românească.

Social Stars sunt artiștii momentului, reprezentanții muzicii la modă – trap și rap. Sunt și artiști din muzica pop, rock, tradițională – populară și lăutărească. Sunt cei mai buni în umor. Sau rup topurile de cooking. Sunt cei care promovează sportul și un stil de viață sănătos. Sunt cei care produc cel mai bun divertisment pentru copii.

 Vezi galeria foto >

Proiectul reunește nume celebre, dar și tineri aflați în plină ascensiune. Din noul proiect Social Stars fac parte artiști consacrați ca Loredana, Vița de Vie, Alexandra Stan sau Irina Baiant. Alături de ei, artiști care dau tonul în muzica actuală, cum sunt cei de la Șatra B.E.N.Z., Abi, Nane, Subcarpați si actorul Razvan Vasilescu. Domeniul muzicii populare este reprezentat de muzicieni ca Văru Săndel, Niculina Stoican, Doinița și Ionuț Dolănescu, Cornelia și Lupu Rednic.

La capitolul creatori de conținut, Social Stars sunt nume foarte iubite de români: Carmen Brumă, Gașca Zurli, Ela Crăciun, emisiunea Starea Nației, podcasterii HappyFish TV – Tetelu, Gojira, Natanticu. Social Stars în plină ascensiune sunt Romanița, Dora Gaitanovici, Adrian Mihai Petrache.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare