; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Riley Keough

Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, a învățat cum să fie ”moașă pentru moarte” | FOTO

23 March 2021

Riley Keough în vârstă de 31 de ani, nepoata lui Elvis Presley, a reușit să șocheze pe toată lumea după ce a absolvit cursurile pentru a deveni… moașă pentru moarte. Oricât de bizar ar suna, se pare că există această îndeletnicire și tot mai mulți oameni sunt interesați de ea.

Se pare că Riley ar fi fost inspirată să învețe această meserie din cauza morții fratelui său, care s-a sinucis prin împușcare anul trecut, la numai 27 de ani. Acesta se pare că era mereu deprimat și simțea că trăiește în umbra bunicului său celebru și nu reușea să se simtă apreciat pentru ce era și făcea el. Astfel, după o perioadă în care a avut gânduri negre, și-a pus capăt zilelor.

'Azi am terminat pregătirea de moașă pentru moarte, așa că pot spune că sunt aproape certificată ca moașă pentru moarte. Și am simțit nevoia de a mulțumi acestei comunități care îi învață și îi instruiesc pe oameni în ceea ce privește moartea conștientă și munca cu moartea. Cred că este important să fim educați cu privire la moarte și moarte conștientă, așa cum ne educăm despre naștere și naștere conștientă', a scris Riley, zilele trecute, pe Instagram.

Ce face o 'moașă pentru moarte'?

Cei care urmează aceste cursuri învață să le ofere suport și consolare oamenilor care trec prin momente dificile, fie pentru că au pierdut pe cineva drag lor, fie că ei înșiși sunt pe patul de moarte.

Vezi aici o galerie foto cu Riley Keough, care e de-a dreptul superbă.

 Vezi galeria foto >

FOTO: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare