; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna, surprinsă de ziua ei

23 February 2010

Cântăreaţa de R&B a fost luată prin surprindere de o petrecere pusă la cale de iubitul ei, cu ocazia celei de-a 22-a aniversări a artistei.

Autoarea hit-ului „Rude Boy' a fost „şocată' de ideea jucătorului de baseball Matt Kemp, despre care tabloidele americane speculează că ar fi partenerul Rihannei. Acesta se antrenează în oraşul Phoenix, unde a şi pus la cale petrecerea de sâmbătă, 20 februarie.

„A fost atât de dulce, iar ea chiar a fost surprinsă. Arăta minunat', a dezvăluit o sursă pentru site-ul „E! Online'. Potrivit acesteia, Kemp a organizat un bufet cu delicatese caraibiene pentru artista născută în Barbados, căreia i-a cumpărat şi un colier cu diamante făcut la comandă.

Petrecerea a fost cu atât mai specială cu cât Rihanna nu s-a putut bucura de aniversarea de anul trecut, întrucât era implicată în scandalul abuzurilor fizice la care fusese supusă de iubitul său de atunci, cântăreţul Chris Brown.

„Acum au fost doar prietenii săi apropiaţi, mâncare jamaicană, o cabină foto, mult dans şi un tort frumos', a explicat sursa citată mai sus.

Matt Kemp (25 de ani) a fost dat de presă ca iubitul Rihannei, după ce aceştia au fost văzuţi în timpul unei escapade în Mexic, luna trecută, însă acesta a negat iniţial că ar fi într-o relaţie cu frumoasa cântăreaţă.

„Rihanna e doar o prietenă, o bună prietenă. Am fost în Mexic şi ne-am simţit bine', a spus el atunci.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare