; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna si Chris Brown

Rihanna și Chris Brown, vacanță împreună pe iaht

24 July 2012

Rihanna și Chris Brown își petrec împreună vacanța din această vară, după ce artistul a ajuns și el pe iahtul închiriat de fosta lui iubită. Cei doi au ieșit în oraș în prima seară în care Chris a ajuns în Nisa, scrie femalefirst.co.uk.

Chris Brown a zburat cu un avion privat până în sudul Franței, la Nisa, unde s-a îmbarcat pe o barcă pe care o care a dat o mulțime de bani. Artistul a vrut neapărat să fie lângă Rihanna, chiar dacă pe ambarcațiune se afla și Drake, actualul iubit al artistei.

Conform unei surse citate de publicația „The Sun', „Chris stă chiar lângă Rihanna. Cu el au venit și rapperii Swizz Beatz și Ludacris, iar ei au hotărât să filmeze un clip'.

„A fost o plecare neanunțată, dar Chris voia să o vadă pe Rihanna. Ei sunt dependenți unul de altul și se pare că nu pot sta despărțiți', a mai spus sursa, care a povestit că Rihanna a fost „foarte fericită când el a ajuns'.

„Au trecut prin multe, dar încă au sentimente unul pentru celălalt', a povestit o persoană apropiată celor două vedete.

Chris Brown s-a luat la bătaie cu iubitul Rihannei

Fostul Rihannei a luat bătaie, la mijlocul lunii iunie, de la rapperul Drake, despre care se zvoneşte că ar fi actualul iubit al cântăreţei, informează Reuters. Cei doi au provocat un scandal uriaş într-un club din New York. La puţin timp de la ceartă, Chris Brown a postat o fotografie cu bărbia sa, în care fusese lovit de Drake, dar rapperul a şters poza după doar câteva ore.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare