; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna se destainuie

09 November 2009

Inainte de lansarea celui de-al patrulea album, “Rated R”, Rihanna a vorbit deschis despre relatia sa cu Chris Brown, incheiata in urma violentelor acestuia.

Dupa ce a inceput anul sub semnul imensului scandal provocat de abuzurile fostului iubit, cantaretul Chris Brown, Rihanna (21 de ani) il incheie in forta, cu un nou album si cu un prim single contagios – balada “Russian Roulette”. Cantareata R&B a “recrutat” o echipa de superstaruri pentru productia discului “Rated R”, care va fi lansat pe 23 noiembrie, printre care Justin Timberlake, Slash, Akon si Ne-Yo (cu care a colaborat pentru “Russian Roulette”).

Album “neinfricat”
Saptamana trecuta, Rihanna a incheiat definitiv tristul episod “Chris Brown” (care a lovit-o in repetate randuri inainte de gala premiilor Grammy din februarie). Intr-un interviu cu jurnalista Diane Sawyer, tanara cantareata a recunoscut ca Brown a fost “fara indoiala prima mare iubire”, avertizand, insa, ca atacul lui Brown (pentru care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu suspendare) “s-ar putea intampla oricui”. Rihanna a mai declarat, pentru revista Glamour, ca noul album e “super neinfricat, adica exact cum sunt si eu acum. Sunt intr-un loc foarte bun!”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare