; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna nu poate iubi un singur bărbat

15 December 2011

S-a întâlnit cu mulți bărbați de la despărțirea ei de violentul Chris Brown, dar Rihanna nu este pregătită pentru o relație serioasă, cel puțin așa speculează presa de peste Ocean. „The National Enquirer' a publicat un interviu cu primul iubit al artistei, în care acesta declara:

„Nu are timp pentru o relație serioasă cu niciun tip. Este din cauza ambiției ei nemăsurate de a deveni o vedetă. Încă de când ne-am cunoscut, în adolescență, am văzut asta în poziția ei și în modul serios în care urmărea fiecare amănunt al unei probleme', a spus fostul iubit al Rihannei, Negus Sealy, originar ca și ea, din Barbados.

Deși cei doi s-au reîntâlnit în timpul unei petreceri anuale organizate în țara lor natală, bărbatul spune că nu speră la o relație cu Rihanna.

„Ar fi iubita ideală și normal că îmi place de ea, cui nu-i place? Dar eu sunt norocos că am petrecut atât de mult timp cu ea și o voi considera mereu un prieten foarte apropiat', a povestit bărbatul.

Referitor la fostul iubit al Rihannei, Chris Brown, Negus a spus că, la prima vedere, i se părea a fi un tip simpatic. Nu același lucru se poate spune și despre atitudinea lui Brown față de Rihanna, pe care fostul iubit o descrie ca fiind „oribilă și teribilă' în același timp.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare